FMG på Kuturnatten+

Naturligtvis är Film & Musikgymnasiet engagerade i årets speciella Kulturnatt+, vi kommer att ha full aktivitet i huset tre av veckans kvällar, tisdag, onsdag och torsdag.

På grund av rådande restriktioner, kommer vi att ha en mindre publik i huset. Vi kommer även att livesända våra event på en storbildsskärm som är placerad på gården mot Katcha, så att allmänheten kan ta del av det som händer.

Tisdag 22/9: Filmvisning
Våra elever visar upp sina filmer som de producerat under året. Filmerna visas på vår storbilds-TV utanför skolan mot Katschahuset. Filmerna börjar sändas 18.30

Onsdag 23/9: Rock-konsert
Elever som går i åk 3 på Scen & Artistlinjen sjunger till liveband på skolans scen. Begränsat publikantal. Grymt gung utlovas!
Konserten börjar 19.00 men vi sänder mingel och kommentarer live från 18.30.

Torsdag: 24/9 Ensemblekonsert
På torsdag 19.00 är det ensemblekonsert med musikelever från årskurs 1 till 3. Vi bjuds på en blandad repertoar inom pop och rock!