Kultursidan.se skriver om vår fotovernissage

Fotovernissagen i fredags 15/12 blev mycket lyckad. Temat för den var ”Barn är inte till salu”. Många valde att komma förbi och beskåda våra bilder och lyssna till monologerna som framfördes. Kultursidans reporter Caroline Slotte var där och skrev så här om vernissagen:

Kultursidans.se reporter skrev bland annat: ”12 fotografier hänger på väggen i Film- och musikgymnasiets entré. Fotograferna har lyckats leverera den rätta känslan. Bilderna förmedlar all den skäck, otrygghet och alla hemskheter som förknippas med barnsexhandel. En obehaglig känsla dyker upp inom mig och det är precis det fotograferna vill att jag ska känna.” om monologerna skriver Kultursidan.se: ”Alla monologer är oerhört bra och framförs med äkta inlevelse. Många av dem handlar om att gestalta någon som blivit utsatt för barnsexhandel och hur de gått vidare i livet med detta i sitt bagage. Det är hemskt att lyssna på alla berättelser, eftersom deras budskap får rakt in i kroppen.”

Vill ni läsa hela recensionen kan ni göra det här.

För er som var med på vernissagen men gärna vill se bilderna ändå, så finns de att beskåda på vår facebooksida eller här på hemsidan.