I den sagolika och knasiga musikalen Klassiskt Annorlunda berättas sagan om den sluga vargen, den stiliga prinsen, de tre små feerna och andra väsen. Vi kan lova att du aldrig hört eller sett den här versionen förut!

I årskurs 3 sätts det upp en valfri egenproducerad föreställning som är resultatet av ett gymnasiearbete och i år står det musikal på schemat! Manuset skrevs från början av Matilda Sahlin, en tidigare elev på skolan som hade planen att sätta upp pjäsen för sitt gymnasiearbete men fick förhinder och arbetet sattes istället på hyllan.

Nu, x antal år senare tas den fram i ljuset redo att rockas! Med finjusteringar och en egen touch av musik blir Klassiskt Annorlunda en musikal bortom dess like. Så vänta dig en föreställning fylld av skratt, spänning och kanske även en romans(?), på Dynamo i februari! Vi i scart 3-an önskar iallafall dig ett varmt välkommen, bara ta med dig hela familjen, bästa vännen, kärleken eller varför inte grannen, så ses vi där i en varm 80 minuters show värd att minnas!

Tider, plats & bokning

Var: Dynamo, Norrköping

När: Fre. 19 feb. 19.00
Lör. 20 feb. 16.00 & 19.00

Pris: Barn till 18år 50kr, Vuxna 80kr

Boka din biljett:
Du kan boka din biljett via mail eller på telefon!

klassiskt-annorlunda@outlook.com
Annelie Lemon – 011 29 09 19