ÖSTERGÖTLANDS
ENDA RENODLADE
ESTETISKA GYMNASIUM

HS READY – HÖGSKOLEFÖRBEREDANDE PROGRAM

Tisdagen 22:e augusti kl. 13 är våra nya ettor välkomna!

Ingång till skolan sker på gården vid “Catchahuset”. Samma dag hälsar vi våra tvåor och treor välkomna att börja kl. 10!

 Intresserad av film, skrivande, ljud eller musik? Eller är det estradens strålkastarljus du söker?

Välj det du gillar!
Film & Visuell Design – Musik – Ljud & Musikproduktion – Scen & Artist – Skrivande

Film & Musikgymnasiet är en liten skola som drivs helt utan vinstintresse. Alla våra resurser läggs direkt på eleverna. Vi har hög lärartäthet, små undervisningsgrupper, skicklig och uppskattad personal, fina lokaler och noga utvald, modern utrustning. Vi ger helt enkelt våra elever en riktigt bra utbildning, och det är roligt, omväxlande och utvecklande att vara elev hos oss. Skolans huvudman är Studiefrämjandet i Östergötland och vi har funnits sedan 2004. Estetiska programmet ger en högskoleförberedande utbildning med både bredd och djup, oavsett inriktning och profil. Vi erbjuder ett stort antal valbara fördjupningskurser och alltid matematik 2b och 3b samt engelska 7 för områdesbehörighet och/eller extra meritpoäng.

0
Underbara människor
0
m2 härliga lokaler
0
Kameror för utlåning
0
Koppar kaffe dricks

Det senaste på skolan här och nu!

Vi ger dig oändliga möjligheter | Vi är skolan som älskar dig

Vi tycker det är viktigt att att våra elever känner sig trygga på skolan, därför blir alla elever sedda och får stöd i att utveckla och hitta sig själva.
Vill du veta mer?