Onsdagen den 19 april anordnar vi specialutformade workshops i skolans lokaler på Kvarngatan 38, där du får använda vår utrustning och arbeta tillsammans med våra lärare.

Du behöver inte föranmäla dig, utan det är bara att dyka upp!
Välkommen!

 

Filmworkshop
Kl. 16.30 – 17.30
Du har sett det i massor av Hollywoodfilmer! Men hur gör man egentligen? I denna workshop får du filma med en professionell Black Magic-kamera mot green screen! Sedan efterarbetar vi materalet i en dator där vi byter ut bakgrunden mot en helt annan värld!
Lärare: Henrik Dahnsjö

Mix & inspelningsworkshop
Kl. 16.30 – 17.30
Mixa i en riktig studio! Här får du lära dig hur man mixar & producerar en låt. Vi tittar tillsammans på hur man använder effekter och olika plugins…och hur man gör för att få ett professionellt sound på sin mix.
Lärare: Jörgen Larsson 0ch Michael Lindholm

Fotoworkshop
Kl.17.30 – 18.30
Prova våra kameror och objektiv, fotografera i studio med olika typer av ljus och blixtar! Sedan för vi över dina bilder till Photoshop, väl där får du prova på hur det är att använda avancerad fotoretusch för att skapa digital magi.
Lärare: Samuel Claesson

Skrivarworkshop
Kl. 17.30 – 18.30
Kom och skriv! Utifrån ett par givna ingredienser får du sätta ihop en trestegshistoria med mycket stämning och en tydlig vändpunkt.
Lärare: Maria Fagerberg