Tisdagen den 19 april anordnar vi specialutformade workshops för dig som går i ÅK 9. Här får du använda vår utrustning och arbeta tillsammans med våra lärare. Inspirerande och himla kul! Varmt Välkommen till oss på Kvarngatan 38 i Norrköping.

 

Här nedan ser du vilka workshops vi har och vilka tider dom är.

Fotoworkshop
Kl.16.30 – 17.30
Prova våra kameror och objektiv, fotografera i studio med olika typer av ljus och blixtar! Sedan för vi över dina bilder till Photoshop, väl där får du prova på hur det är att använda avancerad fotoretusch för att skapa digital magi.
Lärare: Samuel Claesson

Mix & inspelningsworkshop
Kl. 16.30 – 17.30
Spela in i en riktig studio! Du får du lära dig hur man spelar in ett helt band för att sedan mixa ihop det till en slutproduktion. Vi tittar tillsammans på hur man använder effekter och olika plugins… och hur man gör för att få ett professionellt sound på sin mix. Till vår hjälp har vi Alice, Helmer och Markus som går inriktningen musik åk2 och Maxine som går Scen & artist åk2
Lärare: Jörgen Larsson 0ch Michael Lindholm

Filmworkshop
Kl. 17.30 – 18.30
Du har sett det i massor av Hollywoodfilmer! Men hur gör man egentligen? I denna workshop får du filma med en professionell Black Magic-kamera mot green screen! Sedan efterarbetar vi materalet i en dator där vi byter ut bakgrunden mot en helt annan värld!
Lärare: Henrik Dahnsjö

Skrivarworkshop
Kl. 17.30 – 18.30
Kom och skriv! Utifrån ett par givna ingredienser får du sätta ihop en trestegshistoria med mycket stämning och en tydlig vändpunkt.
Lärare: Maria Fagerberg